Colliers a evaluat proprietati de opt miliarde de euro

Postat la 02 martie 2009 15 afişări

Valoarea proprietatilor evaluate de catre divizia de Evaluari din cadrul Colliers International s-a ridicat anul trecut la aproape opt miliarde de euro, suma ce cuprinde atat valori de piata ale cladirilor existente cat si valori reziduale ale terenurilor

"Relatia buna cu clientii vechi ai departamentului si rata foarte buna de returning clients (peste 70% dintre clientii nostri sunt multumiti si revin la Colliers) ne-au ajutat sa neconsolidam afacerile si anul acesta. De asemenea, anul trecut am investit intrainingul evaluatorilor nostri, ceea ce ne-a ajutat sa castigam know-how siulterior, sa dezvoltam produse noi", spune Mihai Grigore, director al departamentului de evaluari din cadrul Colliers International.

 

Fata de anii anteriori, cand principalele evaluari erau cele individuale, asociate marilor privatizari, clientii din 2008 s-au concentrat cu predilectie in zona fondurilor de investitii si a dezvoltatorilor. Colliers International afost in 2008 evaluatorul exclusiv al celui mai mare portofoliu de proprietati comerciale din Romania, detinut de fondul austriac Immoeast, care este totodatasi cel mai activ fond de investitii din regiune.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Colliers,
evaluare,
proprietati,
Immoeast
/actualitate/afaceri/colliers-a-evaluat-proprietati-de-opt-miliarde-de-euro-4011679
4011679
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.