Colectia de iarna pentru Ciuc

Postat la 29 noiembrie 2007 1 afişăre

Heineken Romania a lansat berea Ciuc Winter la sticla si la doza, completand colectia de iarna 2007. Ciuc Winter, in editie limitata, se gaseste pe piata din Romania doar in perioada sarbatorilor de iarna si este distribuita la nivel national

Incepand din acest an, Ciuc Winter, care are un continut de alcool de 7%, este disponibila pe langa PET-ul de 1 L in doua noi variante: sticla de 0,5L si doza de 0,5L.

“Ciuc Winter aduce un plus de noutate atat pietei de bere din Romania prin dezvoltarea segmentului de specialitati, cat si imaginii marcii Ciuc”, spune Edwin Botterman, presedinte & CEO Heineken Romania.

Heineken Romania este liderul pietei de bere din Romania detinand in iunie 2007 o cota de piata de 26,5%, conform datelor companiei de cercetare Nielsen.tPortofoliul Heineken cuprinde marcile: Heineken, Zipfer (import), Gosser, Schlossgold, Silva, Ciuc, Golden Brau, Bucegi, Gambrinus, Harghita si Hategana.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
bere,
Heineken Romania
/actualitate/afaceri/colectia-de-iarna-pentru-ciuc-1067420
1067420
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.