Coca-Cola, Jacobs, Tchibo si Nescafe, de calitate inferioara in magazinele din Europa de Est

Postat la 14 aprilie 2011 104 afişări

Marile companii multinationale care comercializeaza bauturi si mancare ambaleaza produse de diferite calitati sub acelasi nume in functie de tara europeana careia ii sunt destinate, arata rezultatele unei anchete a Asociatiei slovace a consumatorilor.

Reprezentantii Asociatiei au testat mai multe produse cumparate din supermarketuri din opt state membre UE: Germania, Austria, Republica Ceha, Polonia, Slovacia, Ungaria, Romania si Bulgaria. "Produsele de o mai proasta calitate erau destinate «noilor» state membre UE. Produsele de calitate inferioara nu erau niciodata prezente in supermarketurile nemtesti sau austriece", a declarat presedintele Asociatiei, Milos Lauko, jurnalistilor la prezentarea rezultatelor anchetei, potrivit site-ului www.euractiv.com. Produsele controlate erau Coca-Cola, ciocolata Milka, piper negru si rosu Kotanyi, cafea instant Nescafe Gold, boabe de cafea Jacobs Kronung si cafea Tchibo Espresso.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmcg,
produse,
europa de est,
calitate
/actualitate/afaceri/coca-cola-jacobs-tchibo-si-nescafe-de-calitate-inferioara-in-magazinele-din-europa-de-est-8157876
8157876
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.