Clinicile private se inghesuie una peste alta in nordul Capitalei

Postat la 15 aprilie 2010 94 afişări

Dupa CMU, Medicover si Euroclinic, MedLife anunta deschiderea Hyperclinicii MedLife Baneasa, cea de-a cincea clinica de mari dimensiuni si, totodata, cea mai complexa clinica medicala privata din zona de Nord a Capitalei. Avand o suprafata de 1600 mp, noua clinica va oferi servicii de imagistica, analize de laborator, consultatii si investigatii complete pentru orice specialitate medicala.

Hyperclinica MedLife Baneasa include Centrul de Proctologie, care ofera o gama completa de investigatii şi proceduri aferente specialitatii de proctologie. Alaturi de centrul specializat, Hyperclinica MedLife Baneasa va pune in functiune, in curand, şi un bloc operator destinat interventiilor de chirurgie generala, ORL, oftalmologie etc., dar şi celor de proctologie in functie de necesitate.

Potrivit reprezentantilor MedLife, prima etapa de dezvoltare a Hyperclinicii MedLife Baneasa a necesitat o investitie de peste 1 milion de euro, urmand ca in perioada imediat urmatoare, odata cu deschiderea blocului operator, sa fie sustinuta o alta investitie in valoare de 1 milion de euro.

"Deschiderea unei noi clinici medicale a venit ca urmare a unui aflux mare de cereri atat din partea abonatilor care au sedii sau filiale in partea de nord a Capitalei, cat şi a platitorilor cash, care sunt in numar destul de mare in aceasta zona. Suntem increzatori in succesul acestei clinici, şi ne aşteptam ca in primul an de activitate aceasta sa atinga o cifra de afaceri de 1 milion de euro şi sa creasca volumul nostru de pacienti cu 20%", a declarat Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administratie MedLife.

Hyperclinica MedLife Baneasa cuprinde 25 de cabinete pentru numeroase specialitati medicale: recoltari pentru analize de laborator, imagistica, oncologie, cardiologie, medicina interna, ecografie 3D si 4D, ORL, oftalmologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, psihologie si medicina muncii. Conform estimarilor companiei, aceasta clinica va atrage 600 de pacienti pe zi, adica peste 12.000 de pacienti in fiecare luna.

Noua clinica face parte din reteaua de Hyperclinici MedLife, aceasta fiind cea de-a cincea unitate medicala de mari dimensiuni deschisa in Romania (Hyperclinica MedLife Grivita, Hyperclinica MedLife Unirii, Hyperclinica MedLife Favorit, Hyperclinica MedLife Timisoara si Hyperclinica MedLife Baneasa) - impreuna cumuland o suprafata de aproximativ 10.000 mp.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/clinicile-private-se-inghesuie-una-peste-alta-in-nordul-capitalei-5904164
5904164
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.