Cisco anunţă achiziţia companiei Versly

Autor: Razvan Muresan Postat la 01 septembrie 2011 12 afişări

Versly integrează soluţii de colaborare de tip plug-in pe aplicaţii Microsoft Office, simplificând astfel procesele de lucru prin sporirea eficienţei de lucru cu documente, prezentari Powerpoint, tabele şi e-mail-uri, şi are sediul în San Francisco.

Colaborarea este una din cele cinci priorităţi Cisco şi reprezintă ceea ce Cisco consideră a fi o piaţă totală de 45 de miliarde de dolari. Achiziţia va oferi mai multe oportunităţi pentru partenerii Cisco de a furniza soluţii imbunatăţite de colaborare clienţilor. Software-ul produs de Versly va face parte din mai multe oferte Cisco de colaborare inclusiv Cisco Quad, Cisco Jabber şi Cisco WebEx.

Cisco este una dintre cele mai mari mari companii cu activitate în domeniul reţelelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
achizitii,
cisco,
versly,
companii
/actualitate/afaceri/cisco-anunta-achizitia-companiei-versly-8681718
8681718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.