Ciprian Georgescu: Hobbyul, îmbinat cu profesia

Postat la 11 noiembrie 2022 94 afişări

Ciprian Georgescu: Hobbyul, îmbinat cu profesia

Vârstă: 38 de ani

Funcţie: Van Customer Service & Parts Manager

Companie: Mercedes-Benz România

Oameni aflaţi în subordine directă: 5

Experienţă: Face deja de peste 7 ani parte din echipa Mercedes-Benz România. S-a alăturat companiei în 2014, ca inginer de produs pentru divizia Vans, iar din 2015 a avansat către Field Force & Key Account pentru zona de autovehicule comerciale uşoare. Din 2021, a preluat funcţia actuală, de Van Customer Service & Parts Manager.


Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

În primul rând, mi-ar plăcea să deţin toate piesele necesare pentru a putea finaliza restaurarea unui Mercedes W115 la care lucrez de 5 ani. Una dintre marile mele dorinţe este să ajung cu această maşină la ea acasă (la Stuttgart) şi sper să îmi pot îndeplini acest vis cât mai curând. În al doilea rând, ca orice om care se împarte între viaţa de familie, cea profesională şi pasiuni, mi-aş dori ca ziua să aibă mai multe ore.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

Sunt unul dintre oamenii care se uită cu recunoştinţă la oameni şi momente. Aşa că pot să spun că mă simt fericit în orice loc, cât timp sunt cu familia mea.  Ideal, aş alege un gol alpin, cu biciclete şi voie bună, ca să fie un moment perfect.

♦ Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Cu siguranţă cea mai mare realizare este la nivel personal. Şi mă refer aici la relaţia de 22 de ani cu soţia mea şi la cei doi copii pe care îi avem împreună. Pot spune că viaţa în patru îmi este cel mai bun coach pentru tot ceea ce ţine de planificare şi management şi are impact direct şi asupra vieţii profesionale. Familia este echilibrul meu, asta şi pentru că, odată cu apariţia celor doi copii, am învăţat să fiu mai organizat, dar şi mai flexibil. În plus, copiii îmi aduc multiple surse de învăţare, fiind permanent dornici de noutate şi explorare. Iar ei sunt cel mai bun barometru pentru ce este important şi ce este urgent. 

♦ Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Mi se spune des că sunt o persoană optimistă, aşa că şi de data aceasta, aş vrea să spun că cel mai important este cum ne raportăm noi la ce facem zi de zi. Iar eu aş da o notă peste 10. Pentru că încerc să mă bucur zilnic de ceea ce există deja în viaţa mea şi să transform orice provocare într-o oportunitate. Cred sincer că nu există probleme, ci doar soluţii şi depinde doar de noi cum ne poziţionăm faţă de diferite momente care pot fi considerate mai dificile. Şi trebuie să recunosc că îmi place să adun în jurul meu oameni noi şi experienţe diverse. Consider că acest lucru mă ajută să adaug, în fiecare zi, plus valoare vieţii mele.

Cine este mentorul tău?

Bunica mea maternă. Ea a fost persoana care m-a modelat şi mi-a insuflat valorile după care mă ghidez astăzi. Ea a fost ghidul şi sprijinul meu, ea mi-a insuflat dragostea de oameni, dar şi bucuria de a fi expus la cât mai multe perspective şi opinii. De la ea am învăţat să apreciez fiecare om pe care îl întâlnesc, indiferent de statutul social, de vârstă sau de experienţa personală. Prin tot ceea ce mi-a transmis, consider că m-a ajutat să fiu consistent şi asumat în tot ceea ce fac.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Mi se pare din ce în ce mai important să găsim un echilibru între emoţie şi inteligenţă şi să reuşim să beneficiem de noile tehnologii şi inovaţii fără să ne deconectăm de la relaţiile interumane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consum,
Ciprian Georgescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.