Cine vrea sa construiasca un Disneyland in Bucuresti de 140 milioane de euro

Postat la 11 martie 2011 28 afişări

Primul mare parc de distractii din Romania urmeaza sa se construiasca in partea de vest a Bucurestiului, pe o suprafata de 26 de hectare, in apropierea soselei de centura a Capitalei.

Investitia pentru Bucharest World of Adventures Park este estimata la aproape 140 de milioane de euro, iar ridicarea ei se va intinde pe durata a trei ani, potrivit proiectului prezentat de Impact Developer&Contractor, cu prilejul forumului arab-roman care a avut loc zilele trecute la Bucuresti. Principalele atractii ale parcului vor fi doua montagnes russes, un turn unde vizitatorii vor putea experimenta caderea libera, un planetarium si studiouri de simulare spatiala. La acestea se vor adauga un parc acvatic, atractii acvatice pentru sezonul cald, alaturi de multe alte oportunitati de distractii. De asemenea, parcul va cuprinde si o sala multifunctionala de spectacole, o zona de shopping, precum si un hotel luxos, dupa modelul celor aferente marilor parcuri de distractii din lume, restaurante, un centru de tip outlet, precum si spatii pentru parcare.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
turism,
Disneyland,
destinatii,
concedii
/actualitate/afaceri/cine-vrea-sa-construiasca-un-disneyland-in-bucuresti-de-140-milioane-de-euro-8052383
8052383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.