Cine este românca ce a lucrat cu Elon Musk în cadrul programului spaţial SpaceX şi ce afacere are ea în ţara noastră

Postat la 11 mai 2023 314 afişări

Cine este românca ce a lucrat cu Elon Musk în cadrul programului spaţial SpaceX şi ce afacere are ea în ţara noastră

100 Cele mai puternice femei din business: Tereza Tranakas, Fondatoare şi CEO, Oxygen

Cifră de afaceri (2022): 7,5 mil. euro   /   Număr de angajaţi: 70

Fondatoare şi CEO al agenţiei de servicii integrate de comunicare Oxygen, aflată în top zece cele mai mari firme de profil din România, Tereza Tranakas are peste 20 de ani de experienţă în comunicare corporate şi de brand. Înainte de a fonda Oxygen, ea a condus departamentele de comunicare în cadrul unor multinaţionale şi startupuri tech în România şi SUA.

Deţine un MBA de la WU Executive Academy şi a absolvit cursurile de jurnalism de la University of Maryland, SUA. În evoluţia sa, a fost motivată de dorinţa de progres permanent, de a depăşi propriile limite şi a tinde către o variantă mai bună a sinelui. În opinia sa, cea mai importantă realizare personală este „ecosistemul de business sănătos şi cu viziune pe termen lung, creat în toţi aceşti ani în relaţia cu partenerii, colegii, clienţii”.

„Libertatea înseamnă, în primul rând, independenţa şi curajul de a spune adevărul în orice situaţie. Iar în al doilea rând, posibilitatea de a face alegerile pe care le consider potrivite în viaţă.”



CITITI AICI POVESTEA  TEREZEI TRANAKAS

Tereza Tranakas: Cum l-am cunoscut pe Elon Musk la începutul anilor 2000 şi cum am ajuns să fiu printre primii angajaţi la Space X

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.