Cheque Dejeuner a inchiriat 4.200 mp in Pantelimon

Postat la 31 ianuarie 2008 1 afişăre

Emitentul de tichete de valoare Cheque Dejeuner Romania isi va muta sediul in cladirea RAMS Center, amplasata in apropierea hypermarketului Cora Pantelimon, a anuntat compania imobiliara Regatta, care a intermediat tranzactia.

Cheque Dejeuner Romania a inchiriat, pentru o perioada de cinci ani, o suprafata de 4.200 de metri patrati, reprezentand parterul si primele doua etaje dintr-o noua cladire de birouri cu facilitati de clasa A. Imobilul, care va fi disponibil incepand din mai, este structurat pe subsol, parter, opt etaje plus un nivel tehnic, insumand un total de 17.610 mp construiti si 11.798 mp utili, potrivit Regatta.

Cladirea de birouri RAMS Center este primul proiect demarat de catre societatea RAMS Business Park. Dezvoltatorul imobiliar investeste si in locuinte, avand in derulare si doua ansambluri rezidentiale, respectiv RAMS Residential 1 si RAMS Residential 2.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cheque Dejeuner,
RAMS Center,
Regatta,
relocare,
sediu
/actualitate/afaceri/cheque-dejeuner-a-inchiriat-4-200-mp-in-pantelimon-2357955
2357955
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.