Cele mai scumpe 10 vile din Bucuresti valoareaza peste 19 mil. euro

Postat la 09 iunie 2008 62 afişări

Cele mai scumpe zece vile situate in Bucuresti si in zonele din imprejurimi au o valoare cumulata de peste 19 milioane de euro, potrivit unui clasament intocmit de catre compania imobiliara Regatta pe baza ofertelor din portfoliul propriu

Cea mai scumpa proprietate (foto) are un pret final de 4,3 mil. euro, fiind reprezentata de o vila cu subsolt, parter si un etaj, amplasata in apropierea padurii Baneasa. Suprafata construita este de 1.200 de metri patrati, suprafata totala a terenului fiind de 4.000 de metri patrati. Vila dispune de o piscina acoperita, bar, sauna, sala de fitness, cinema si o spalatorie.

Proprietatea de pe treapta a II-a se situeaza tot in zona Baneasa, in apropierea Scolii Americane. Avand o suprafata de teren de 2,996 mp si o suprafata construita de 860 mp, vila are un pret de 3,2 mil. euro.

Pe locul trei se situeaza o vila din zona rezidentiala a Snagovului, in complexul Pacea. Suprafata totala de teren este de 5.000 mp, iar suprafata construita acopera 1.000 mp, pretul acestei proprietati fiind de trei milioane de euro. Vila are o deschidere la lac de 40 de metri, in cadrul proprietatii fiind incluse si un teren de tenis, doua garaje si un ponton pentru ambarcatiuni.

A patra pozitie este ocupata de o vila aflata in zona Baneasa, cu o suprafata de teren de 1.150 mp si o suprafata construita de 420 mp cu 169 mp amprenta la sol. Vila este construita pe subsol+parter+2 etaje, din care subsolul dispune de camera tehnica, spatiul de depozitare, iar parterul ofera hol, living, dining, bucatarie, birou, grup sanitar si terasa. Pretul acestei proprietati este de 1,8 mil. euro.

Urmatoarele sase locuri sunt ocupate de proprietati situate in zona Baneasa-Pipera, preturile de vanzare ale acestora variand intre 1,3 mil. euro si 650.000 de euro. Fiecare dispune de un lot de teren a carui suprafata variaza de la cateva sute de metri patrati la cateva mii de metri patrati, finisajele incluzand terase, jacuzzi, sau sauna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
real estate,
imobiliare,
vile,
clasament,
Regatta,
preturi
/actualitate/afaceri/cele-mai-scumpe-10-vile-din-bucuresti-valoareaza-peste-19-mil-euro-2694699
2694699
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.