Cel mai mare magazin Staer, un milion de euro

Postat la 24 noiembrie 2008 45 afişări

Producatorul galatean de mobila Staer International a investit un milion de euro in deschiderea, la Arad, a celui mai mare magazin al retelei, care se intinde pe o suprafata de 4.500 de metri patrati si este repartizat pe doua nivele.

In cadrul noului magazin, situat pe Calea Aurel Vlaicu, sunt prezentate peste 10.000 de articole, atat mobilier (accesorii si mobilier pentru sufragerii, dormitoare, bucatarii, camere de tineret, mic mobilier si mobilier pentru hol), cat si produse complementare, precum aparatele electrocasnice, corpuri de iluminat, solutii de finisare a peretilor si pardoselilor, obiecte sanitare.

In prezent, compania detine o retea de 26 de magazine proprii, in orasele mari si mijlocii (Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Barlad, Botosani, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Galati, Giurgiu, Iasi, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Roman Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Targu Mures si Vaslui).

Anul acesta, piata mobilei din Romania este estimata la 1,1 miliarde de euro, principalii jucatori din domeniu fiind Mobexpert, Elvila, IKEA, Staer si Silvarom.

Cititi pe www.businessmagazin.ro o analiza asupra pietei mobilei din Romania.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
mobila,
Staer
/actualitate/afaceri/cel-mai-mare-magazin-staer-un-milion-de-euro-3549758
3549758
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.