Ce se întâmplă când aproape 100.000 de angajaţi îşi propun să ajute o cauză nobilă

Postat la 15 iunie 2012 15 afişări

Roche România se alătură vineri, 15 iunie 2012, colegilor din alte peste 100 de filiale ale companiei din întreaga lume, pentru cea de-a noua ediţie a Roche Children’s Walk, o iniţiativă globală a Roche ce îşi propune să strângă fonduri destinate asistenţei pe termen lung a copiilor din Malawi şi din alte zone ale lumii.

Din sumele donate de angajaţii Roche România la ediţia din anul 2011 a Roche Children's Walk au fost achiziţionate peste 500 de cărţi pentru copii, ce au fost oferite fundaţiilor ce au în îngrijire copii bolnavi de cancer. Ca şi în anul precedent, donaţiile angajaţilor Roche România vor fi destinate, în proporţie de 50% proiectelor pe care Roche, în colaborare cu UNICEF şi European Coalition of Positive People le desfăşoară în Malawi. Cealaltă jumătate a sumelor strânse în România cu ocazia acestui eveniment va fi direcţionată către iniţiative de caritate din ţara noastră.

Iniţiat în anul 2003, Roche Children's Walk este un proiect la care au participat de-a lungul timpului peste 95.000 de angajaţi Roche din întreaga lume. Până în prezent, prin intermediul Roche Children's Walk s-au strâns aproximativ 8,3 milioane de franci cu ajutorul cărora au fost asistaţi peste copii din Malawi şi din întreaga lume. De asemenea, au fost oferite în Malawi peste 4.800.000 de mese calde, 30.000 de uniforme şcolare si au fost construite şi mobilate 18 săli de clasă în care au fost distribuite peste 6000 de cărţi. În cadrul aceluiaşi program au fost instruiţi în jur de 200 de profesori şi peste 3500 de tineri au învăţat meserii practice precum tâmplăria, tinichigeria sau croitoria.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campanie,
cauza,
roche,
malawi,
fonduri
/actualitate/afaceri/ce-se-intampla-cand-aproape-100-000-de-angajati-isi-propun-sa-ajute-o-cauza-nobila-9750432
9750432
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.