CE a aprobat un ajutor de stat de 57 milioane euro pentru Ford Romania

Postat la 02 decembrie 2009 14 afişări

Comisia Europeana (CE) a aprobat, cu anumite conditii, ajutorul de stat de pana la 57 de milioane de euro pe care Romania vrea sa il acorde companiei Ford Romania, pentru formarea profesionala a angajatilor fabricii de automobile de la Craiova.

Conditiile se refera la plata ajutorului in transe, prezentarea unor rapoarte anuale de catre Ford Comisiei Europene si Romaniei cu privire la programul de formare si cheltuielile suportate, respectiv la acordarea unor certificate de participare pentru angajatii fabricii de la Craiova, in care vor fi precizate continutul si durata formarii primite.

Ford Romania va derula un program de formare a angajatilor actuali si viitori, in total 9.000 de persoane, de circa 185 de milioane de euro, pe care il va finanta cu 128 de milioane de euro.

Cititi mai multe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
CE,
Ford Romania,
masini,
credite,
/actualitate/afaceri/ce-a-aprobat-un-ajutor-de-stat-de-57-milioane-euro-pentru-ford-romania-5148879
5148879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.