Cât va plăti Google pentru a rămâne motorul de căutare preselectat la instalarea Firefox

Postat la 23 decembrie 2011 46 afişări

Google va plăti Mozilla circa 900 de milioane de dolari, în următorii trei ani, pentru a rămâne motorul de căutare preselectat la instalarea browserului web Firefox, potrivit unor surse citate de portalul AllThingsD.

Cele două părţi şi-au reînoit în această săptămână parteneriatul, iar Firefox va fi în continuare instalat având preselectat motorul de căutare Google, în loc să treacă la alte variante, precum Yahoo sau Bing al grupului Microsoft, scrie AllThingsD, preluat de publicaţia Los Angeles Times. La anunţarea acordului, cele două părţi nu au dezvăluit termenii financiari. Noua tranzacţie ar asigura o creştere puternică a veniturilor organizaţiei nonprofit Mozilla, comparativ cu un total de 123 milioane de dolari anul trecut, potrivit portalului ZDNet.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
firefox,
motor,
cautare,
firefox
/actualitate/afaceri/cat-va-plati-google-pentru-a-ramane-motorul-de-cautare-preselectat-la-instalarea-firefox-9091546
9091546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.