Carrefour si-a extins parteneriatul cu Winmarkt

Postat la 08 octombrie 2009 34 afişări

Grupul francez Carrefour a semnat un nou contract cu reteaua Winmarkt, pentru a mai deschide un magazin in centrul comercial din Ploiesti, dupa ce a deschis anul acesta 3 unitati in cadrul retelei Winmarkt.

Primul parteneriat incheiat intre cele doua companii a fost semnat in luna martie si prevedea deschiderea a 3 magazine Carrefour in cadrul centrelor comerciale Winmarkt din Turda, Bistrita si Cluj, in prezent fiind inaugurate doua - in Turda si Bistrita.

"Parteneriatul cu Winmarkt ofera o noua perspectiva asupra retelei de supermarketuri aflata in continua crestere," a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour Romania.

Noul magazin Carrefour va fi inaugurat pana la sfarsitul anului 2009, fiind al doilea supermarket al retelei franceze din judetul Prahova. Unitatea va avea o suprafata de 1.215 mp, din care 905 mp suprafata de vanzare si va crea 40 de locuri de munca.

"Aceasta noua colaborare vine ca un lucru firesc dupa succesul obtinut in urma deschiderii de pana acum a celor doua supermarketuri in reteaua Winmarkt, care au condos la o crestere substantiala a traficului si a atractivitatii centrelor noastre comerciale", a declarat Alina Bescheret, director commercial Winmarkt.

Un parteneriat similar a fost incheiat de retailerul de tip discount Minimax si reteaua Winmarkt, care ii va asigura prezenta in 4 centre comerciale din Buzau, Braila, Vaslui si Tulcea.

Winmarkt este o retea de 15 centre comerciale prezent ain 13 orase din Romania. A fost achizitionata anul trecut de catre compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione, intr-o tranzactie de 182,5 milioane euro.

Carrefour Romania a intrat pe segmentul supermarketurilor din 2007, odata cu preluarea societatii Artima, care detine 21 de magazine in vestul Romaniei. Carrefour a inregistrat in Romania in prima jumatate a anului vanzari de 532 milioane euro (inclusiv TVA), in crestere cu 4,8% fata de perioada similara a anului trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Winmarkt,
Carrefour,
Ploiesti,
deschidere
/actualitate/afaceri/carrefour-si-a-extins-parteneriatul-cu-winmarkt-4972324
4972324
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.