Carrefour deschide supermarketuri de cartier in Bucuresti

Postat la 20 aprilie 2010 57 afişări

Carrefour deschide miercuri primul supermarket al retelei din Bucuresti si al 26-lea din Romania, in urma unei investitii de 500.000 de euro, si are in plan pentru acest an inaugurarea a inca 10 unitati de acest tip, majoritatea in Capitala, si a unui hipermarket la Drobeta-Turnu Severin.

De doi ani ne pregatim sa deschidem acest magazin, de cand am intrat pe piata supermarketurilor. Acesta este primul supermarket pe care il deschidem in acest an, dar nu este ultimul. Vom deschide 10 astfel de magazine, in principal in Bucuresti, in cartiere, pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri. Pana la finele lunii august, vom mai deschide si un hipermarket la Drobeta-Turnu Severin, intr-un parc de retail, cu 20 de magazine si un Bricostore", a declarat, marti, intr-o conferinta, directorul general al Carrefour Romania, Patrice Lespagnol.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Carrefour,
hypermarketuri,
magazine,
cumparaturi
/actualitate/afaceri/carrefour-deschide-supermarketuri-de-cartier-in-bucuresti-5972034
5972034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.