Carrefour deschide al 53-lea supermarket, la Piteşti

Autor: Ioana Mihai Postat la 27 iunie 2012 28 afişări

Grupul Carrefour deschide cel de-al 53-lea supermarket din ţară, în Piteşti, joi 28 iunie, ora 8:00, în centrul oraşului.

În acelaşi oraş francezii au inaugurat în urmă cu patru ani un hipermarket, în Centrul Comercial Jupiter City. Supermarketul va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 450 mp şi o gamă de aproximativ 5.500 de produse, dintre care peste 1.000 articole marcă proprie. Noul spaţiu de vânzare are patru case de marcat şi 49 de angajaţi.

În România, grupul Carrefour are 53 de supermarketuri, opt francize şi 25 de hipermarketuri.Vânzările Carrefour în România au crescut anul trecut cu 4,8%, la 1,184 miliarde euro (include TVA), datorită extinderii reţelei de magazine. În segmentul supermarketurilor, ple plan local operează şi reţele precum Mega Image, Billa, Profi şi lanţuri deţinute de companii cu activităţi de producţie, precum Angst, CrisTim, Agricola, CarmOlimp sau Ana şi Cornel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
supermarket,
carrefour,
magazin,
deschidere
/actualitate/afaceri/carrefour-deschide-al-53-lea-supermarket-la-pitesti-9788083
9788083
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.