Carrefour a pierdut 20% din cota de piata pe hipermarketuri in trei ani

Postat la 23 martie 2010 29 afişări

Intrarea lanturilor germane de hipermarketuri Real si Kaufland a dus cota de piata a retelei Carrefour la circa 30% in prezent, fata de aproape 50% in 2006, potrivit estimarilor ZF. Francezii care in 2001 aduceau hipermarketul in Romania au pierdut teren pe o piata care s-a triplat in ultimii trei ani, pe fondul extinderii agresive a competitorilor sai germani.

Carrefour, cel mai mare retailer alimentar din Europa, a franat brusc investitiile in expansiunea pe piata romaneasca a hipermarketurilor in 2009, dupa ce cu doar un an inainte inaugura 10 unitati si anunta planuri de extindere de 7 magazine noi pe an pana in 2012.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/carrefour-a-pierdut-20-din-cota-de-piata-pe-hipermarketuri-in-trei-ani-5770150
5770150
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.