Caroli la export?

Postat la 21 noiembrie 2007 2 afişări

Caroli Foods a avut intre 25 si 30 de intalniri pe zi cu alti participanti la Anuga, cel mai mare targ alimentar din lume care are loc la Koln, din doi in doi ani

"Nu am urmarit incheierea unor contracte ferme, intentia a fost de a explora posibilitati de colaborare pe mai multe directii – cu reprezentanti key account, furnizori de echipamente, furnizori de materie prima/ingrediente", declara Talal El-Solh, presedintele Caroli Foods.

Caroli a prezentat aproximativ 150 produse din gama Gourmet, Caroli şi Maestro intr-un spaţiu de aproximativ 50 de metri patrati. Grupul Caroli Foods a inregistrat in primele 9 luni din 2007 o crestere a vanzarilor cu peste 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pentru tot anul compania previzionaza venituri de120 milioane euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
targuri. strategie,
FMCG,
alimentar
/actualitate/afaceri/caroli-la-export-1055929
1055929
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.