Care sunt restaurantele cu cele mai mari încasări din Bucureşti

Postat la 17 august 2011 219 afişări

Restaurantul McDonald’s din Dristor conduce în topul restaurantelor cu cele mai mari încasări din Bucureşti, având vânzări de 4-5 mil. euro pe an, arată o analiză a ZF.

Acesta este urmat în top de Caru' cu Bere şi restaurantul Ikea, amândouă cu vânzări apropiate celor ale McDonald's Dristor şi de circa cinci ori mai mari decât cele ale unui restaurant obişnuit.

Deşi piaţa restaurantelor a fost puternic afectată de criza financiară, în condiţiile în care consumul a scăzut cu peste 14% cumulat în 2009 şi 2010 şi oamenii au decis să iasă mai rar în oraş, aceste restaurante continuă să fie pline. Dragoş Petrescu, administratorul de la Caru' cu Bere, spune că la acest restaurant nu s-a resimţit criza, acesta fiind plin în fiecare seară. În cazul lanţului de restaurante McDonald's vânzările au crescut anul trecut potrivit reprezentanţilor companiei care nu au oferit însă cifre. Ei au spus doar că numărul clienţilor reţelei a ajuns la 140.000 pe zi.

Citeşte mai multe despre topul restaurantelor cu cele mai mari încasări din Bucureşti pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/care-sunt-restaurantele-cu-cele-mai-mari-incasari-din-bucuresti-8626863
8626863
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.