Bogdan Lupu: Resursa lăuntrică pentru succes

Postat la 04 noiembrie 2022 76 afişări

Bogdan Lupu: Resursa lăuntrică pentru succes

Vârstă: 32 de ani

Funcţie: Director Loyalty & Mobile

Companie: Carrefour România

Cifră de afaceri netă (2021): >13 mld. lei

Număr de angajaţi: 17.000

Număr de colegi aflaţi în subordine: 7

Experienţă: S-a alăturat echipei Carrefour România în 2014, avansând de-a lungul timpului în mai multe poziţii: Digital Marketer (2014-2015), Head of Digital Marketing & E-commerce (2015-2019), Head of Loyalty & Mobile (2019-2022), Director Loyalty & Mobile (2022-prezent). El este responsabil de managementul programului de fidelizare Act for Good, al aplicaţiei mobile Carrefour şi serviciilor mobile precum Self Scan, managementul Salesforce Marketing Cloud pentru automatizarea operaţiunilor de marketing, cât şi îmbunătăţirea experienţei utilizatorului şi a interfeţei de utilizare pentru aplicaţia mobilă. A avut un rol esenţial în dezvoltarea aplicaţiei Carrefour şi a programului Act for Good, lansat în ianuarie 2021.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Ambiţia. Ar fi nedrept ca talentul să fie cel necesar pentru succes, pentru că nu se poate învăţa – fie te naşti cu el sau nu. Şi dacă succesul e determinat de trăsături pe care nu le poţi controla, nu are cum să fie fair. Ambiţia e ceva ce există în fiecare dacă găsim factorul motivant corect.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Mi-ar plăcea să am un munte al meu, unde să construiesc o rezervaţie naturală.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

Locul e mai puţin important. Mai important e momentul şi acesta poate fi oriunde. Dar dacă ar fi să aleg un loc fizic, aş alege orice zonă montană din România. Armonia din natură mă linişteşte şi îmi arată că lucrurile funcţionează atât de bine când sunt în legătură şi au un scop comun.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Că am ajuns până aici, alături de cei dragi (familie şi prieteni) şi că sunt împăcat cu mine. Mă simt mai bătrân decât sunt şi asta pentru că am făcut mai multe decât mi-am propus.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

10. Ar fi nedrept să nu fiu mulţumit de toate cele petrecute. Unele bune, altele rele. Dar toate cu valoarea lor.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Cred că ar trebui să stăm uniţi şi să ne acceptăm unii pe alţii, cu bune şi cu rele. Suntem într-o perioadă în care avem soluţii tehnice la multe probleme, trebuie doar să fim uniţi şi să trecem peste ele. Provocarea vine din faptul că începem să ne îndepărtăm unii de alţii, în loc să ne apropiem.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bogdan Lupu,
aplicatie,
marketing

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.