Bogdan Andrei: În continuă schimbare

Postat la 14 august 2022 82 afişări

Bogdan Andrei: În continuă schimbare

Vârstă: 40 de ani

Funcţie: Senior Face to Face Executive

Companie: Metropolitan Life

Experienţă: Are 18 ani de experienţă în domeniul vânzărilor, ocupând poziţii de Retail Sales, B2B Sales, Direct Sales Forces Manager şi Regional Agency Executive Face to Face, cu responsabilităţi în dezvoltarea distribuţiei naţionale şi a capabilităţilor digitale.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Fără îndoială, ambiţia contribuie la înfruntarea provocărilor zilnice şi la atingerea obiectivelor, iar talentul ajută să vezi mai uşor soluţiile, în orice situaţie. În plus, succesul este atins şi de curajul de a-i lăsa pe oamenii din echipă să ia initiaţiva şi să experimenteze.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Timpul. Oportunităţile din industria asigurărilor de viaţă sunt foarte mari, motiv pentru care acest ingredient cheie m-ar ajuta să ating mai multe obiective pentru a-mi continua dezvoltarea profesională şi pentru a atinge un echilibru ideal între viaţa profesională şi cea personală.

În ce loc te simţi cel mai fericit/ă?

Mă simt fericit oriunde sunt împreună cu oamenii dragi. La birou, alături de colegi, în agenţii, alături de partenerii de business, acasă, alături de familie, iar lista nu se opreşte aici. Fericirea mea nu este condiţionată de un loc, ci mai degrabă, de oamenii cu care pot fi în acel loc.

Cine este mentorul tău?

Sunt mulţi oameni care mi-au schimbat viaţa în bine. Unul dintre avantajele de a lucra într-o multinaţională cu multă experienţă şi tradiţie precum Metropolitan Life este reprezentat de oamenii care mă inspiră să mă dezvolt şi mă ghidează, iar eu am avut ocazia să folosesc din plin acest avantaj.

Ce te motivează?

Familia este primul factor motivator şi cel mai important susţinător. Ea a înţeles rolul social pe care industria asigurărilor şi rolul meu în Metropolitan Life îl au, iar acest lucru, alături de energia pe care mi-o oferă echipa mea, m-a motivat şi m-a făcut să îmi doresc mereu mai mult.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Schimbarea constantă. Vremurile actuale implică schimbări pe care nu le putem controla, iar acest lucru presupune adaptarea fiecăruia dintre noi. Metropolitan Life ne-a ajutat constant să navigăm mai uşor prin schimbările vieţii şi ne-a demonstrat că vremurile remodelează oamenii, iar oamenii remodelează businessul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii Financiare,
Bogdan Andrei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.