BMW Seria 5 GT si BMW X1 acum si in Romania

Postat la 25 august 2009 52 afişări

Cele mai noi modele BMW, Seria 5 GT si X1, vor fi disponibile in showroom-urile din Romania incepand cu 24 octombrie, la preturi de baza de 55.930 euro, inclusiv TVA, respectiv de 30.940 euro, inclusiv TVA, a anuntat BMW Group Romania.

BMW Seria 5 GT este un automobil cu o caroserie de tip "shooting brake", o combinatie intre un automobil hatchback si un crossover, si va fi disponibil cu doua motorizari pe benzina si cu una diesel, toate cuplabile la un sistem de tractiune pe rotile din spate.

Pretul de baza este valabil pentru modelul Seria 5 GT echipat cu propulsorul diesel, care are o capacitate cilindrica de 3 litri si dezvolta 245 Cai Putere (CP).

BMW X1, cel mai mic model din gama de Sports Activity Vehicle (SAV) a BMW, va putea fi comandat cu o motorizare pe benzina si doua diesel.

Pretul de baza de 30.940 euro inclusiv TVA este valabil pentru modelul BMW X1 cu motor diesel de 2 litri, care dezvolta 177 CP si care are tractiune doar pe rotile din spate (sDrive20d). Acest propulsor este disponibil si pentru varianta X1 cu tractiune integrala (xDrive20d). Celelalte modele din gama de SAV-uri a BMW sunt X3, X5 si X6.

Pe langa aceste doua modele, BMW Group Romania va comercializa din toamna BMW Seria 7 cu tractiune integrala, xDrive. Acest sistem de tractiune este montat pe Seria 7 pentru prima data in instoria modelului.

Vanzarile de automobile BMW in Romania au scazut cu 44,8% in iulie, la 135 unitati, pe o piata a autoturismelor care a avut un declin de 58,5%, la 12.211 unitati.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
bmw,
seria 5,
x1,
showroom,
masini
/actualitate/afaceri/bmw-seria-5-gt-si-bmw-x1-acum-si-in-romania-4801395
4801395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.