BitDefender: 300.000 de licente vandute in T1

Postat la 22 aprilie 2009 9 afişări

BitDefender, compania romaneasca producatoare de software a vandut in primul trimestru al acestui an 300.000 de licente si a inregistrat o crestere a profitului de 20%, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"In acest an, piata de antivirus din Romania se va ridica la aproximativ 8-9 milioane de euro", a declarat Razvan Valceanu, Country Manager din cadrul BitDefender Romania. "Piata este in crestere din cauza faptului ca amernintarile sunt in crestere, lucru care face ca antivirusul sa fie necesar chiar daca business-ul are trei calculatoare sau mai multe", a completat acesta.

 

In cadrul companiei ponderea de clienti corporate este de 60%, in timp ce cea a clientilor de retail este de 40%. "Fata de celelalte birouri BitDefender din lume, Romania este tara care a vandut mereu cel mai bine produsele corporate", a declarat Razvan Valceanu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BitDefender,
licente,
t1,
software,
crestere,
profit
/actualitate/afaceri/bitdefender-300-000-de-licente-vandute-in-t1-4232237
4232237
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.