BenQ devine partener Asbis

Postat la 22 septembrie 2009 25 afişări

BenQ, companie ce furnizeaza produse digitale a semnat un parteneriat cu Asbis Romania, in urma caruia Asbis devine unul dintre importatorii si distribuitorii brandului BenQ in Romania.

Astfel, in urma parteneriatului incheiat BenQ asigura disponibilitatea tuturor gamelor sale de produse- de la monitoare LCD, monitoare TV, all-in -one PC-uri, proiectoare, netbook-uri, camere foto digitale si pana la perifericele pentru PC- in reteaua Asbis.

"Sunt convins ca Asbis Romania prin portofoliul sau de parteneri locali va oferi o mai buna acoperire segmentelor de piata carora doream sa ne adresam", spune Dragos Salamac, team leader BenQ pentru Romania. "Decizia de a adauga un nou partener in Romania vine in primul rand pe fondul planificarii strategiei pentru perioada de revenire a pietei" a completat acesta, precizand ca BenQ va oferi cele mai noi tehologii cum ar fi monitoarele LCD cu LED, proiectoarele educationale 3D sau PC-urile all-in-one intregii retele de dealeri Asbiss.

Pe langa Asbis, printre partenerii de distributie BenQ din Romnania se numara si companiile Darer, RHS si Scop Computers.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Asbis,
BenQ,
parteneriat,
distributie
/actualitate/afaceri/benq-devine-partener-asbis-4921051
4921051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.