BenQ: Cifra de afaceri intre 12-16 milioane pentru 2009

Postat la 28 aprilie 2009 22 afişări

Corporatia BenQ, unul dintre furnizorii de produse digitale, a estimat pentru acest an o cifra de afaceri de 12-16 milioane de euro, situandu-se in jurul valorii de anul trecut.

In 2008, compania a avut o cifra de afaceri mai mica cu 30% fata de 2007. Pentru acest an, BenQ are ca scop sa pastreze cifra de afaceri de anul trecut."Criza pentru noi reprezinta o oportunitate", a spus Mike Borze, Managing Director BenQ pentru Europa Centrala si de Est, in cadrul unei intalniri in care compania a anuntat extinderea portofoliului de produse din Romania, prin lansarea a noi modele din gamele pentru care a obtinut recunoastere internationala, dar si prin adaugarea de categorii noi de produse.

"De la trei-patru produse pe care le aveam anul trecut, acum avem 10, mobilitatea si internetul fiind directiile spre care ne indreptam", a declarat Dragos Salamac, team leader BenQ pentru Romania, precizand ca in prezent grupa cea mai mare de produse pe care BenQ o detine este cea a LCD-urilor, pentru care estimeaza vanzari in acest an de peste 50% din vanzarile totale ale companiei.

 

“Toate aceste dezvoltari din cadrul companiei BenQ reprezinta o continuare a strategiei pe care am gandit-o pentru Romania inca de acum cativa ani. Este evident ca am remodelat aceste planuri adaptandu-ne situatiei economice actuale, insa a ramas constanta convingerea ca un business trebuie sa se sustina extensiv, prin explorare de zone noi”, a mai spus Mike Borze.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BenQ,
it&c,
cifra de afaceri,
mike borze
/actualitate/afaceri/benq-cifra-de-afaceri-intre-12-16-milioane-pentru-2009-4250398
4250398
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.