BCR iese din Prima Casa 3. Bancile au inceput sa se bata in lansari de credite ipotecare alternative

Postat la 14 aprilie 2011 43 afişări

Vesti bune si nu prea. Pana sa apara Prima Casa 4, bancile au inceput sa se bata in lansari de credite ipotecare alternative. Pana aici lucrurile stau bine, dar pentru ca preiau garantia pe care trebuia sa o asigure statul, partea proasta este ca au ajuns sa ceara un avans minim de 10% adica dublu fata de cel din programul guvernamental. In plus, si dobanzile sunt mai usturatoare.

BCR, cea mai mare banca din Romania si institutia de credit cel mai puternic implicata in Programul guvernamental Prima Casa, a terminat fondurile pentru acordarea de imprumuturi in acest program si pana la Prima Casa 4 lanseaza un imprumut - punte, in care avansul se tripleaza, potrivit informatiilor centralizate de incont.ro. Noul imprumut al BCR este doar pentu cei care au deja dosarul depus la banca pentru Prima Casa 3 si nu au mai apucat banii, asta pentru ca imprumutul ipotecar - standard este si mai scump.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
bcr,
Prima Casa 3,
credite,
ipoteca
/actualitate/afaceri/bcr-iese-din-prima-casa-3-bancile-au-inceput-sa-se-bata-in-lansari-de-credite-ipotecare-alternative-8156723
8156723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.