BauMax a inchiriat un etaj in Conect Business Park

Postat la 13 ianuarie 2009 70 afişări

Retailerul de bricolaj BauMax a inchiriat 1.500 de metri patrati, adica un etaj, in cladirea de birouri Conect Business Park 3, spatiu care va fi folosit pentru stabilirea sediului central din Romania al companiei

"Amplasamentul strategic in zona de nord a Capitalei cu acces facil catre aeroport, mijloacele de transport in comun (statie de metrou chiar la intrarea in parc), numarul locurilor de parcare, existenta unei unitati de alimentatie in cadrul obiectivului si organizarea tip open space care permite o organizare cat mai libera a spatiului, au determinat BauMax sa aleaga Conect Business Park”, a precizat reprezentanta BauMax, Adriana Gheber.

 

Dezvoltatorul, Conect Business Park, a terminat deja constructia a trei cladiri, cu cate opt si noua etaje. Numarul total de locuri de parcare este de 266 de locuri, din care 134 sunt subterane. Parcul este planificat a include sase cladiri de birouri, avand etajul curent de cca. 1.500 de metri patrati si o suprafata totala de 89.000 mp. Urmatoarele doua faze vor avea o suprafata cumulata inchiriabila de 25.000 mp, termenul de finalizare estimat fiind 2011.

 

Printre chiriasii parcului de afaceri se numara deja Alcatel, Domo, Honda, Egger, Domo, EOS KSI, GTS Telecom, Arctic, Mota Engil, Euroins, Crimbo Gas, Nobel Corporation, Perot Systems, Interior Resources.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/baumax-a-inchiriat-un-etaj-in-conect-business-park-3741484
3741484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.