Barurile, taxate dupa scaune. Pompele funebre, după „operatiuni“

Postat la 18 ianuarie 2010 17 afişări

Finantele nu stiu cum sa aplice forfetarul. Dupa ce au ales activitatile pe care le vor taxa, Finantele mai lucreaza la definirea notiunii de vad comercial.

Autoritatile nu au gasit inca formula de aplicare a impozitului forfetar, desi au anuntat ca il vor introduce in scurt timp, in primavara acestui an. Nici Sebastian Vladescu, seful Finantelor, mandatat de premierul Emil Boc sa regandeasca noua obligatie fiscala, nu stie concret cum se va calcula impozitul forfetar in fiecare din cele 26 de domenii propuse, alese dupa criteriul evaziunii ridicate. "In aceste zone (impozit pe numarul de mese, de camere, de paturi - n.r.) va trebui gasit un parametru de impozitare si va mai trebui gasit ceva... va trebui definita notiunea de vad comercial. Aici vom avea principala problema in opinia mea, nu daca impozitam suprafata, numarul de scaune, lungimea barului sau puterea boxelor dintr-un bar. La pompe funebre se poate discuta despre numarul de operatiuni ", a declarat Vladescu pentru Stirile Pro TV.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/barurile-taxate-dupa-scaune-pompele-funebre-dupa-operatiuni-5363320
5363320
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.