Banii familiei Rotschild

Postat la 07 decembrie 2007 1 afişăre

Pentru 104 milioane de euro, o companie controlata de familia de bancheri Rotschild a cumparat o cota de 60% din trei proiecte rezidentiale in Ploiesti, Brasov si Bucuresti, dezvoltate de compania Euro Habitat.

Toate cele trei proiecte (in total circa 8.000 de locuinte ce vor fi construite pe terenurile cumparate acum - 9 ha in Bucuresti. 6,5 ha in Ploiesti si 5,5 ha in Brasov, investitia totala urmand sa se apropie de un miliard de euro) vor fi dezvoltate de Euro Habitat, firma controlata de oameni de afaceri israelieni si cunoscuta pe piata ca dezvoltator al ansamblului rezidential Planorama din Bucuresti.

Acum doi ani, Nathaniel Rotschild, fiul baronului Jacob Rotschild, a cumparat impreuna cu Sandor Csanyi, presedintele bancii OTP, un sfert din actiunile firmei imobiliare TriGranit, cea care a initiat in Romania proiectul imobiliar Esplanada, cu o valoare anuntata atunci de 1,5 miliarde de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Rotschild,
Euro Habitat
/actualitate/afaceri/banii-familiei-rotschild-1078567
1078567
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.