Aveti sapte milioane de euro? Cele mai scumpe vile din Bucuresti au fost scoase la vanzare

Postat la 26 februarie 2010 413 afişări

Cele mai scumpe doua vile din Bucuresti sunt scoase la vanzare de catre proprietari la un pret de sapte milioane de euro fiecare, una fiind amplasata in zona Victoriei, iar cealalata in Piata Romana.

Vila situata in zona Victoriei - General Berthelot a fost construita in 1860, are 34 de camere, doua etaje si o suprafata de 500 de metri patrati, iar cea din Piata Romana - Catargiu are 16 camere, 1.000 metri patrati si un teren de 750 metri patrat, potrivit unui top realizat de MagazinulDeCase.ro in Bucuresti si Ilfov. Cu pretul cerut de proprietarii pe una dintre cele mai scumpe vile din Bucuresti pot fi achizitionate urmatoarele doua clasate in top. Pe locul trei se afla un imobil de opt camere din zona 13 Septembrie, cu o suprafata de 454 de metri patrati, distribuita pe parter si etaj, plus un teren de 1.320 de metri patrati, listat la un pret de 3,7 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
preturi,
locuinte,
reduceri,
vanzari
/actualitate/afaceri/aveti-sapte-milioane-de-euro-cele-mai-scumpe-vile-din-bucuresti-au-fost-scoase-la-vanzare-5636316
5636316
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.