Auchan deschide al cincilea magazin la Suceava

Postat la 14 noiembrie 2008 19 afişări

Operatorul de hipermarketuri Auchan deschide sambata, 15 noiembrie, cel de-al cincilea magazin al retelei, in Iulius Mall Suceava.

Hipermarketul din Suceava a presupus o investitie de 20 de milioane de euro si are o suprafata de 8 500 de metri patrati. Potrivit reprezentantilor companiei, magazinul Auchan reprezinta principala ancora a centrului comercial Iulius Mall, care cuprinde peste 150 de magazine, restaurante, sali de cinema si de sport.

In Romania, reteaua Auchan este prezenta din noiembrie 2006, cand a deschis magazinul din cartierul bucurestean Titan, urmat fiind de cele din Pitesti, Clus, Targu-Mures si Timisoara. Tot anul acesta, operatorul francez de hipermarketuri va mai deschide un magazin in cartierul Militari din Bucuresti, pentru anul viitor fiind planuite deschideri in Constanta si Timisoara.

Potrivit unui studiu Planet Retail, Auchan isi va creste cota de piata in Romania de la 0,3%, cat a avut in 2007, la 2,4% in 2013.

Anul trecut, cifra de afaceri a operatorului a fost de aproape 155 de milioane de euro, fata de aproximativ 20 de milioane in 2006. La nivel mondial, Auchan opereaza 437 de hipermarketuri, 718 supermarketuri, 272 centre comerciale Immochan si banca Accord. In 2007, compania a avut o cifra de afaceri de 36,7 miliarde de euro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
retail,
Auchan
/actualitate/afaceri/auchan-deschide-al-cincilea-magazin-la-suceava-3491904
3491904
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.