Au trecut de un miliard

Postat la 17 octombrie 2007 1 afişăre

Fondul austriac de investitii Immoeast a incheiat saptamana trecuta achizitia a doua cladiri de birouri, valoarea totala a tranzactiilor din acest an depasind un miliard de euro.

Fondul austriac de investitii Immoeast a incheiat saptamana trecuta achizitia a doua cladiri de birouri din Bucuresti - Riverside Tower, in valoare de circa 25 de milioane de euro, si Baneasa Airport Tower, unde Immoeast si-a majorat participatia de la 75% la 100%, intr-o tranzactie de circa 20 de milioane de euro, conform unor surse citate de Ziarul Financiar. Cu cele mai noi achizitii, valoarea preluarilor de participatii ale Immoeast in proiecte imobiliare anul acesta a depasit un miliard de euro, incepand de la Victoria Park, S-Park sau un teren din Baneasa pe care va dezvolta un ansamblu rezidential de 100 de milioane de euro si pana la Gold Plaza din Baia Mare, Euromall-urile din Galati si Pitesti sau Polus Center din Constanta, cea mai mare tranzactie de pana acum, in valoare de 185 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
investitii,
immoeast,
achizitii
/actualitate/afaceri/au-trecut-de-un-miliard-954402
954402
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.