Ati vazut nunta live pe internet? Un site romanesc transmite chiar si inmormantarile in direct

Postat la 06 iunie 2010 20 afişări

"Nu te vom uita niciodata", aceasta este intampinarea pe care vizitatorii o primesc cand acceseaza site-ul funerartv.ro.

Pentru sume incepand cu 195 de euro pe ora - in functie de numarul de camere folosite -, cei de la Funerar Tv promit sa transmita live pe internet ceremonia de inmormantare.

"Dat fiind faptul ca aceste evenimente pot interveni in orice moment, iar cei dragi se pot afla la mii sau zeci de mii de km distranta, intr-o perioada scurta nu este posibil ca toti sa poata sa-l conduca pe ultimul drum, desi doresc".

Mai multe stiri pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet. transmisiune,
live,
inmormantare
/actualitate/afaceri/ati-vazut-nunta-live-pe-internet-un-site-romanesc-transmite-chiar-si-inmormantarile-in-direct-6299652
6299652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.