Atenţie dacă mergeţi cu maşina în Grecia. Ce au păţit mai mulţi români

Postat la 10 august 2022 189 afişări

Atenţie dacă mergeţi cu maşina în Grecia. Ce au păţit mai mulţi români

Aveţi grijă unde vă parcaţi maşina, dacă plecaţi cu ea în concediu. Mai mulţi români au apelat la poliţiştii din Grecia după ce nu şi-au mai găsit autoturismele. 

Autorităţile elene spun că hoţii preferă maşinile cu numere străine, pe care le folosesc apoi la traficul de migranţi. Aşadar, este indicat să folosiţi doar parcările supravegheate video, pe care hoţii le evită.

Una dintre maşinile date recent în urmărire de autorităţile din Grecia a fost furată noaptea, în Atena, în zona portului Pireu. Proprietarii au descoperit furtul în prima lor zi de vacanţă. Fiind mai veche de zece ani, maşina nu avea asigurare pentru furt, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
masina,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.