Asus a amanat lansarea oficiala in Romania a laptopului NX90, dupa ce prototipul a fost furat

Postat la 30 august 2010 17 afişări

Asus Romania a amanat lansarea oficiala pe piata locala a notebook-ului NX90, programata initial pentru septembrie, dupa ce modelul a fost furat la jumatatea lunii august dintr-un hotel unde era expus pentru promovare, a anuntat, luni, compania.

Modelul nu a intrat inca in productia de serie, iar prototipul ajuns in Romania era unul dintre putinele disponibile in Europa."Cu fiecare lansare importanta, obisnuim sa prezentam in avans reprezentantilor presei un prototip al respectivului produs, inaintea intrarii in fabricatia de serie. Acum suntem nevoiti sa asteptam primirea unui nou portabil din Taiwan. Am decis amanarea evenimentului de lansare pe plan local pentru a evita eventualele probleme de logistica", a declarat, intr-un comunicat, purtator de cuvant al Asus Romania, Ciprian Donciu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Asus,
lansare,
laptop,
NX90
/actualitate/afaceri/asus-a-amanat-lansarea-oficiala-in-romania-a-laptopului-nx90-dupa-ce-prototipul-a-fost-furat-7057491
7057491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.