ArcelorMittal Galaţi: Vizita lui Mittal a vizat o analiză obişnuită a activităţii

Postat la 18 mai 2012 18 afişări

Vizita preşedintelui ArcelorMittal, Lakshmi N. Mittal, la combinatul ArcelorMittal Galaţi a vizat "o analiză obişnuită a activităţii", acesta inspectând joi principalele echipamente de producţie şi discutând cu manageri locali şi cu muncitori, a anunţat vineri compania.

Mittal a apreciat "dinamica bună a rezultatelor" în domeniile securitate şi sănătate în muncă şi calitate, dar şi progresele obţinute la furnalul 5, după modernizarea completă a acestuia, se arată într-un comunicat al companiei.

Totodată, Mittal a declarat că are încredere că echipa din România va depăşi dificultăţile actuale generate de situaţia pieţei. Miliardarul indian Lakshmi Mittal este preşedintele, CEO-ul şi proprietarul grupului ArcelorMittal. "Nu se cunosc motivele pentru care domnul Mittal face această vizită. Există însă informaţii care arată că vizita acestuia ar putea avea legătură cu situaţia legată de energie şi de starea unităţii de la Galaţi", a declarat, joi liderul sindicatului Solidaritatea de la ArcelorMittal Galaţi, Gheorghe Tiber.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/arcelormittal-galati-vizita-lui-mittal-a-vizat-o-analiza-obisnuita-a-activitatii-9642184
9642184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.