Apple pregăteşte pentru sfârşitul anului un iPad mai ieftin, în concurenţă cu tableta Google

Postat la 04 iulie 2012 23 afişări

Apple pregăteşte pentru sfârşitul acestui an o tabletă iPad de dimensiuni mai mici, mai ieftină, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei, pentru a-şi menţine dominaţia pe piaţă după lansarea recentă de produse rivale de la Google şi Microsoft.

Noul iPad va avea ecran de 7-8 inci, faţă de 9,7 inci la versiunea actuală, au afirmat sursele citate. Produsul ar putea fi anunţat în luna octombrie şi nu va avea acelaşi tip de ecran de înaltă rezoluţie regăsit pe iPad 3, cea mai recentă variantă a tabletei, lansată în luna martie, a spus una dintre surse. Un iPad mai mic, mai ieftin, ar putea descuraja ambiţiile Google, Microsoft şi Amazon.com pe piaţa tabletelor, comentează Shaw Wu, analist la Sterne Agee & Leach. Noul produs va avea probabil un preţ apropiat de cele ale Google Nexus 7 şi Amazon Kindle Fire, care au ecrane de 7 inci şi preţuri de referinţă de 199 dolari.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
apple,
ipad,
google,
tableta,
concurenta
/actualitate/afaceri/apple-pregateste-pentru-sfarsitul-anului-un-ipad-mai-ieftin-in-concurenta-cu-tableta-google-9813855
9813855
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.