Apemin Tusnad, venituri in crestere, dar profit in scadere

Postat la 31 iulie 2008 32 afişări

Producatorul de ape minerale Apemin Tusnad a inregistrat, in prima jumatate a anului acesta, venituri mai mari cu 23,7% fata de perioada similara a anului trecut, pana la 24,5 milioane de lei, insa profitul brut s-a depreciat cu aproape 41%, ca urmare a investitiilor in modernizarea logisticii

Pe primul semestru, compania a ajuns la un profit de 1,2 milioane de lei, investitiile totale realizate de la inceputul anului trecut si pana in prezent cifrandu-se la sapte milioane de euro, potrivit informatiilor furnizare de reprezentantii producatorului.

 

“Anul trecut am achizitionat o noua linie de imbuteliere, iar anul acesta am pus in functiune siroperia. Am finalizat si noul depozit de produse finite si am continuat investiiile in logistica. Toate acestea provoaca o crestere semnificativa a capitolului amortizare si dobânzi bancare si, ca urmare, au diminuat profitul brut al companiei”, a declarat Zsolt Balazs Becsi, director general al companiei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Apemin,
apa minerala
/actualitate/afaceri/apemin-tusnad-venituri-in-crestere-dar-profit-in-scadere-2839234
2839234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.