Amazon.com va vinde e-reader-ul Kindle si in Romania

Postat la 06 ianuarie 2010 32 afişări

Amazon.com, cel mai mare retailer din lume, a anuntat astazi lansarea in peste 100 de tari a noii versiuni a e-readerului Kindle: Kindle DX. Cu un ecran de 9.7 inch, Wi-Fi, o memorie de 3.3 GB si o capacitate de stocare de 3.500 de carti, noul dispozitiv de citire a cartilor electronice va putea fi cumparat online la un pret de 489 de dolari.

In luna octombrie a anului trecut, compania a distribuit pentru prima data in afara Statelor Unite a o versiune mai mica a e-readerului, care are un ecran de 6 inch si care costa in jur de 279 de dolari.

"Vrem sa vindem Kindle in toata lumea", a spus omul de cuvant din cadrul Amazon, precizand ca noul aparat a fost creat special pentru citirea ziarelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Amazon,
Kindle,
vanzari,
Wi-Fi
/actualitate/afaceri/amazon-com-va-vinde-e-reader-ul-kindle-si-in-romania-5272553
5272553
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.