Alexandr Jeleascov: Fiecare obiectiv realizat, motivaţia necesară pentru a merge mai departe

Postat la 14 august 2022 75 afişări

Alexandr Jeleascov: Fiecare obiectiv realizat, motivaţia necesară pentru a merge mai departe

Vârstă: 33 de ani

Funcţie: Managing Director

Companie: Packeta România

Număr de angajaţi (2021):  67

Cifră de afaceri (2021): 10 mil. euro

Experienţă: Este responsabil pentru activitatea Grupului Packeta în România, Bulgaria, Republica Moldova, Grecia, Turcia şi Italia. Are o experienţă de peste 10 ani în domeniile de logistică şi comerţ online.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Ambele calităţi sunt importante, la care aş mai adăuga şi perseverenţa, deoarece toate trei se completează reciproc în atingerea succesului. Ambiţia îmi oferă energia necesară pentru a-mi seta obiective îndrăzneţe, talentul mă ajută să aplic cele mai potrivite metode pentru atingerea lor, iar perseverenţa mă ajută să depăşesc orice obstacol apărut în calea atingerii acestor obiective.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

În viaţa profesională, am reuşit să construiesc, în ultimii ani, o afacere sustenabilă din poziţia de conducere a companiei Packeta România. Acest lucru s-a datorat, implicit, faptului că, în ultimii ani, am reuşit să mă înconjor de oameni speciali cu care împărtăşesc aceleaşi viziuni şi valori profesionale.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

În această etapă a vieţii, într-un exerciţiu de notare subiectiv, sunt la 8, deoarece consider că mai am multe lucruri de învăţat, atât profesional, cât şi personal.

Cine este mentorul tău?

Unul dintre oamenii care au contribuit la formarea mea ca profesionist, şi continuă să o facă, este fondatoarea grupului Packeta, Simona Kijonková, din a cărei experienţă, într-o industrie atât de dinamică, precum cea în care activăm, am foarte multe de învăţat. Din perspectiva educaţiei, părinţii sunt cei care mi-au insuflat calităţile şi deprinderile care m-au format şi am ajuns, în prezent, o persoană puternică şi cu valori clar definite.

Ce te motivează?

Fiecare obiectiv realizat îmi oferă motivaţia necesară şi puterea să merg înainte şi să-mi propun ca, pe viitor, să ating obiective şi mai îndrăzneţe.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Văd cea mai mare provocare în lipsa predictibilităţii şi starea implicită de nesiguranţă, ce derivă din schimbările rapide de context socioeconomic, geopolitic, medical etc., ceea ce reduce drastic perioadele cuprinse în planurile de dezvoltare în business şi determină ca previziunile noastre să fie axate pe termen scurt, în aceste vremuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii Financiare,
Alexandr Jeleascov

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.