Aleksandr Lebedev ar putea cumpara News of the World

Postat la 21 iulie 2011 14 afişări

Aleksandr Lebedev, patronul publicatiei London Evening Standard, spune ca este interesat sa relanseze saptamanalul News of the World - detinut de miliardarul Rupert Murdoch si care a fost inchis in urma cu doua saptamani -, dar pentru a reusi acest lucru trebuie sa vanda niste afaceri ale sale.

"Imi doresc acest lucru, dar nu cred ca buzunarul meu este destul de adanc in acest moment, insa, daca voi putea sa vand oricare din afacerile mele, Aeroflot (companie de transport aerian, n.r.) sau vreun business bancar, atunci voi fi foarte interesat", a declarat Aleksandr Lebedev intr-un interviu acordat in biroul sau de la Moscova, potrivit themoscownews.com. "Pe jumatate in gluma, as spune ca imi doresc sa relansez News of the World sub un brand diferit: World News", a mai spus acesta. Lebedev a mai spus ca noua versiune a publicatiei s-ar axa pe articole despre coruptie si infractiuni ale oamenilor bogati si celebri. Publicatiile lui Murdoch au actionat in interes public, pe langa faptul ca s-au concentrat "pe cele mai putin placute resorturi ale naturii umane", a mai spus acesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
lebedev,
news of the world,
murdoch,
cumparare
/actualitate/afaceri/aleksandr-lebedev-ar-putea-cumpara-news-of-the-world-8513250
8513250
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.