Afaceri pe care le poţi porni cu mai puţin de 500 de lei: astăzi, cum să-ţi transformi creativitatea în bani

Postat la 17 februarie 2017 660 afişări

Afaceri pe care le poţi porni cu mai puţin de 500 de lei: astăzi, cum să-ţi transformi creativitatea în bani

Dacă eşti o persoană creativă, realizarea unui logo ar trebui să fie o treabă relativ simplă. Poţi să începi prin a le desena, pentru a realiza un portofoliu.

Nu poţi evita însă programele de grafică precum Photoshop, pentru că majoritatea clienţilor vor cere versiuni ce pot fi folosite în produsele de marketing. Nu ar trebui să vă ia mai mult de o lună sau două pentru a învăţa comenzile de bază.

Urmează găsirea clienţilor: aici opţiunile sunt destul de multe. Ideal ar fi să începi prin crearea unui cont pe un site de freelancing, aşa cum sunt Upwork.com sau freelancer.com. După ce capeţi ceva experienţa, te poţi adresa direct companiilor, prezentând portofoliul de lucrări duse la capăt.

Pentru a emite facturi, cel mai simplu e să te înregistrezi ca Persoană Fizică Autorizată - procesul se derulează la Registrul Comerţului şi durează 3-4 zile.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.