Afacerea cauciucurilor de iarna obligatorii - cifrele unui superbusiness

Postat la 15 noiembrie 2010 33 afişări

Ministerul Transporturilor a decis acum o saptamana ca echiparea tuturor autoturismelor cu cauciucuri de iarna sa fie obligatorie incepand de anul acesta pentru ca, dupa doar cateva zile, sa anunte ca, de fapt, obligatia intra in vigoare abia de la 1 noiembrie 2011.

gandul va prezinta "povestea" cauciucurilor de iarna, incepand cu momentul in care Ancai Boagiu, ministrul Transporturilor, i-a venit ideea, continuand cu ce s-a intamplat saptamana trecuta cu vanzarile de cauciucuri si incheind cu motivele pentru care aceasta obligatie nu avea cum sa fie aplicata incepand de acum. "Acum o luna, in timp ce veneam din Poiana Brasov inspre Bucuresti, au inceput sa cada cativa fulgi de zapada. Brusc, au inceput ciocnirile intre masini. M-am enervat, i-am sunat pe cei de la Compania de Drumuri si i-am luat la intrebari. Le-am zis ca ii dau afara daca nu iau masuri urgente. Ei mi-au spus ca nu e vina lor, pentru ca toata lumea are cauciucuri de vara. Asa mi-a venit ideea", a declarat pentru gandul Anca Boagiu, cu putin timp inainte sa anunte ca s-a razgandit si ca obligativitatea nu se aplica decat de anul viitor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
anvelope,
iarna,
cauciucuri,
afaceri,
soferi
/actualitate/afaceri/afacerea-cauciucurilor-de-iarna-obligatorii-cifrele-unui-superbusiness-7715090
7715090
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.