Adevarul despre banii UE: nu Udrea, laudata de Basescu, ci Seitan a atras cele mai multe fonduri europene

Postat la 24 septembrie 2010 18 afişări

Ministerul Muncii conduce, detasat, la mai multe capitole care evidentiaza eficienta atragerii de bani europeni, desi presedintele Basescu a laudat din acest punct de vedere ministerele conduse de Elena Udrea si Laszlo Borbely.

Datele oficiale contrazic, in buna parte, versiunea presedintelui Traian Basescu referitor la situatia absorbtiei fondurilor europene. In viziunea lui, campioanele ar fi Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, condus de Elena Udrea, si cel al Mediului, condus de Laszlo Borbely.

Conform statisticii publicate de Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale, la 31 august 2010, cel mai bine sta insa Ministerul Muncii care, cu Mihai Seitan la conducere, a ocupat prima pozitie in topul numarului proiectelor aprobate - 1.763, aproape dublu fata de Ministerul Dezvoltarii si de 12 ori mai mult fata de Ministerul Mediului.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/adevarul-despre-banii-ue-nu-udrea-laudata-de-basescu-ci-seitan-a-atras-cele-mai-multe-fonduri-europene-7414294
7414294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.