Adesgo vrea vanzari cu 10-15% mai mari pentru ciorapii Diamond

Postat la 28 ianuarie 2010 93 afişări

Adesgo, cel mai mare producator de ciorapi pentru femei din Romania, urmareste cresterea vanzarilor cu 10-15% si deschiderea unor puncte de vanzare in Bucuresti si principalele orase din tara.

Primul magazin Adesgo a fost inaugurat in incinta fabricii din Bucuresti, in urma unei investitii de 35.000 euro.

Adesgo, producatorul brandului de ciorapi Diamond, are o cota de piata de 30% din piata locala de dresuri si ciorapi si de 15% din nisa produselor de seara.

Circa 80% din productia fabricii merge la export, producand marci private pentru retaileri internationali precum Tesco, Herna, Falke si Dunnez.

Compania ai inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 14,2 milioane euro, potrivit ultimelor raportari ale Ministerului de Finante.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
Adesgo,
Diamond,
ciorapi
/actualitate/afaceri/adesgo-vrea-vanzari-cu-10-15-mai-mari-pentru-ciorapii-diamond-5453535
5453535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.