Accor, tichete de vacanta de 1 milion de euro

Postat la 13 iulie 2009 43 afişări

De la aprobarea legii tichetelor de vacanta, Accor Services a emis tichete in valoare de 1 milion de euro care au fost cumparate de peste 150 de companii.

Accor Services a emis tichete cu marca Ticket Vacanta® in valoare de aproximativ 1 milion de euro, tichetele fiind achizitionate de peste 150 de companii, in beneficiul salariatilor lor. La randul lor, salariatii care beneficiaza de tichete de vacanta le pot utiliza in peste 500 de unitati afiliate - pensiuni, hoteluri si agentii de turism.

Tichetele de vacanta sunt platite integral de companiile angajatoare, din fonduri proprii, si pot fi acordate salariatilor de catre orice categorie de angajator, atat companii private, cat si institutii publice. Tichetele de vacanta sunt deductibile si scutite de taxe si impozite in limita sumei de 3 600 de lei anual, per salariat, reprezentand echivalentul a 6 salarii minime brute.

DIn aceasta saptamana, Accor a lansat si un serviciu online de geolocalizare a pensiunilor, hotelurilor si agentiilor de turism care accepta plata cu Ticket Vacanta®, www.ticketvacanta.ro.

Accor Services este filiala in Romania a grupului Accor, lider international si in Romania in domeniul tichetelor de servicii. Accor Services România a fost infiintata in iulie 1998, fiind primul emitent de tichete de servicii din Romania. In Romania, peste 35 000 de companii si 1 500 0000 de salariati folosesc tichetele de masa Ticket Restaurant® si tichetele de cadouri Ticket Cadou®, emise de Accor Services

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/accor-tichete-de-vacanta-de-1-milion-de-euro-4635522
4635522
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.