A doua schimbare executiva la CrisTim in ultimele 2 luni

Postat la 20 august 2009 79 afişări

Trei executivi de top recrutati de Radu Timis in iunie de la A&D Pharma si Rompetrol au rezistat doar doua luni in fata modelului antreprenorial.

Radu Timis, proprietarul unei afaceri de 120 mil. euro in industria mezelurilor, cu peste 2.000 de angajati, CrisTim, surprinde intreaga piata dupa ce a decis sa se desparta de o echipa de executivi scoliti in multinationale, la mai putin de doua luni de cand i-a angajat. Marian Cretu, Radu Soare si Camelia Cringus nu mai fac parte in acest moment din businessul CrisTim.

"Ca antreprenor al acestui business, implicat direct in executie, vad lucrurile foarte bine, foarte obiectiv, le apreciez rapid si actionez in consecinta. Nu a fost o decizie deloc pripita", sustine Timis.

In luna mai, alti trei manageri din CrisTim au decis de comun acord cu actionarul sa paraseasca grupul de firme, dupa ce au lucrat intre cinci si unsprezece ani cu Radu Timis.

Cititi mai multe pe www.zf.ro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
executiv,
pharma,
rompetrol,
mezeluri,
cristim
/actualitate/afaceri/a-doua-schimbare-executiva-la-cristim-in-ultimele-2-luni-4783142
4783142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.