A cincea cafenea Starbucks

Postat la 29 octombrie 2008 32 afişări

Cafeneaua Starbucks cu numarul cinci de pe piata romaneasca va fi deschisa tot intr-un mall, Liberty Center, desi oficialii companiei anuntau ca din 2008 cafenelele vor beneficia de amplasamente stradale.

Lansarea centrului comercial Liberty Center pe 31 octombrie 2008 aduce cu ea o noua deschidere a unei cafenele Starbucks. Starbucks a patruns pe piata din Romania pe 17 aprilie 2007, inaugurand prima cafenea in Plaza Romania din Bucuresti, cea din Liberty Center urmand sa fie cea de-a cincea din Romania. Deschiderea tuturor cafenelelor este rezultatul unui joint-venture (parteneriat cu capital mixt) dintre Starbucks Coffee Company si partenerul sau european, compania Marinopoulos Coffee Company III SRL.

In 2008, Starbucks a mai deschis doua cafenele. In martie, Starbucks a deschis prima cafenea in provincie, la Cluj, in Iulius Mall, iar in aprilie, la aniversarea unui an in Romania, a deschis a treia cafenea din Bucuresti, in BaneasaShoppingCity

"Primul an de activitate in Romania a fost unul foarte reusit pentru Starbucks. Suntem incantati sa anuntam ca peste 500,000 de clienti au savurat cafeaua espresso Starbucks pana acum" a declarat Viorel Stoiean, District Manager Marinopoulos Coffee Company III. 

In primul an de operatiuni Starbucks in Romania, segmentul „la pachet" a inregistrat o crestere constanta pe tot parcursul anului, potrivit oficialilor companiei. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cafenele,
Starbucks
/actualitate/afaceri/a-cincea-cafenea-starbucks-3390539
3390539
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.