118 800- de azi disponibil in toate retelele importante din Romania

Postat la 14 ianuarie 2010 24 afişări

Incepand de astazi, serviciul universal de informatii privind abonatii, 118 800, este disponibil din toate retelele importante de telefonie fixa si mobila din Romania, in urma noilor acorduri de interconectare dintre InfoClick si operatorii de telefonie Cosmote, Zapp, RCS&RDS si Atlas Telecom. Prin urmare, peste opt milioane de noi utilizatori pot acum accesa 118 800. Numarul este apelabil si din retelele Vodafone, Orange, Romtelecom si UPC.

Serviciul universal de telefonie, care a devenit operational incepand cu 31 octombrie 2009 are o baza de date actualizata in mod constant si cuprinde date ale abonatilor din cele mai variate domenii, de la cabinete medicale, cinematografe, restaurante, companii de taxi, pana la saloane de infrumusetare, case de traduceri sau hoteluri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/118-800-de-azi-disponibil-in-toate-retelele-importante-din-romania-5331604
5331604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.